I službena potvrda: Pirlo više nije trener Juventusa

Foto: fah

Kako se i očekivalo Andrea Pirlo nakon jedne ipak neuspješne sezone za Juventus neće ostati trener spomenutog kluba. Očito je čelnicima kluba Juventus izgledao neuvjerljivo, a što je doista točno te neće dobiti novu priliku, barem ne u ovom mandatu. Prema svemu sudeći presudio je manjak iskustva, zbog čega je klub preko službene stranice objavio prekid suradnje s Pirlom, kome su, naravno, zahvalili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala Andrea. To su prve riječi koje svi moramo izgovoriti na kraju ovog zajedničkog iskustva. Prije nekoliko je mjeseci Pirlo, ikona svjetskog nogometa, započeo avanturu na klupi Juventusa, prvu kao trener. Da biste to napravili, potrebna je prije svega hrabrost, kao i svijest o vlastitim sredstvima, posebno u razdoblju obilježenom s tisuću poteškoća, sa svijetom koji je pandemija prisilila da iz dana u dan izmišlja nova pravila. Uvjereni smo da će Pirlova trenerska karijera biti izuzetna. Hvala vam i sretno gospodine Pirlo”, poručio je Juventus.

Podsjetimo. Pirlo je u svojoj prvoj trenerskoj sezoni s Juventusom osvojio Kup Italije te je uz dosta muke izborio plasman u Ligu prvaka, i to tek u posljednjem prvenstvenom kolu. Glede dominacije u Serie A, nju je prekinuo milanski Inter, predvođen hrvatskim igračima Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem. Inter je nakon desetak godina čekanja postao talijanski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će naslijediti Pirla tek će se vidjeti, navodno bi to trebao biti Allegri, no njega se povezuje i Realom. Pirlo će vjerojatno postati novi trener Sassuola. Tu će zapravo moći raditi na miru, bez prevelikog pritiska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.