I službeno iz Uniteda: Raphael Varane na Old Traffordu

epa08796840 Madrid's defender Raphael Varane (R) vies for the ball against Internazionale's winger Ivan Perisic (L) during the UEFA Champions League group B match between Real Madrid and FC Internazionale at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 03 November 2020. EPA/JuanJo Martin

Stigla je i službena potvrda s Old Trafforda, francuski nogometaš Raphael Varane novi je igrač Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Manchester United sa zadovoljstvom objavljuje da je klub postigao dogovor s Real Madridom za transfer francuskog reprezentativnog obrambenog igrača i pobjednika Svjetskog prvenstva, Raphaëla Varanea”, objavljeno je večeras na stranici Manchester Uniteda.

Francuskom igraču ostaje još obaviti liječničke preglede te i službeno onda potpisati ugovor s Unitedom, kojem je ovo veliko pojačanje, drugo nakon što je prije toga kupljen Jadon Sancho iz Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfer Sancha iznosio je oko 90 milijuna eura, pretpostavlja se da će za Varanea United platiti oko 40-45 milijuna eura.

Podsjetimo, za Real Madrid Varane igra već deset sezona, a 2011. je došao u Kraljevski klub iz Lensa. Nakon više osvojenih trofeja ovog ljeta je odlučio promijeniti sredinu. Real mu nije htio u tome raditi probleme.

Real je večeras priopćio navijačima da je Varane od sljedeće sezone stanovnik Manchestera, a ne Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.