Iako su britanski mediji najavljivali otkaz Antonio Conte ostaje trener Chelseja

Foto: fah

Talijanski stručnjak Antonio Conte ostaje trener Chelseja, iako su britanski mediji najavljivali da će dobiti otkaz, te da bi ga mogao naslijediti bivši trener Barcelone Luis Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medijska nagađanja o otkazu Conteu pojavila su se nakon što je u posljednjih tjedan dana Chelsea doživio dva teška prvenstvena poraza, od Bournemoutha (0-3) i Watforda (1-4). Poraz od Watforda u ponedjeljak nagnao je Contea da igračima dade tri slobodna dana.

Vodstvo Chelseja u utorak uopće nije raspravljalo o sudbini trenera Contea, već je naglasilo da klub drži četvrto mjesto u Premier ligi, da je u igri za trofej u FA kupu, gdje u osmini finala igra protiv drugoligaša Hull Cityja, te da ga čeka osmina finala Lige prvaka protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.