Iako sam tvrdi da je ‘neuništiv’ Zlatan Ibrahimović zbog ozljede mora pauzirati

epa08790617 Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts during the Italian Serie A soccer match Udinese Calcio vs AC Milan at the Friuli - Dacia Arena stadium in Udine, Italy, 01 November 2020. EPA/GABRIELE MENIS

Iako sam tvrdi da je neuništiv bivši švedski reprezentativac, danas prva zvijezda Milana, Zlatan Ibrahimović, zbog ozljede morat će pauzirati minimalno desetak dana. No šalu na stranu, Ibrahimović igra doista sjajan nogomet iako ima gotovo 40 godina, najbolji je strijelac Serie A, po mnogima u ovom trenutku i najbolji igrač, a Milan predvodi ljestvicu najboljih klubova talijanskog prvenstva. Uz Juventus, Napoli i Inter napokon je kandidat za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog tjedna Ibrahimović je zabio dva gola u pobjedi Rossonera nad Napolijem (3:1), a za jedan gol kao na pladnju loptu mu je servirao hrvatski reprezentativac Ante Rebić. Ibrahimović ima i sa 39 godina ogromnu želju za igrom te posebno pobjedama i golovima, a njegove riječi za Aftonbladet jednostavno daleko su u svijetu nogometa odjeknule.

“Svaki put kad obujem kopačke pomislim: Wow, ovo je ono što želim. Nogometaš je moja strast, moj najbolji prijatelj. Bez nogometa ne bih bio to što jesam. Bez nogometa bih se osjećao izgubljenim”, kazao je Ibrahimović.

Glede ozljede u već spomenutom derbiju protiv Napolija Ibrahimović je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ništa ozbiljno. Za tjedan – dva sam nazad”.

Podsjetimo, bivši švedski reprezentativac ove je sezone zabio deset golova u Serie A te jedan u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.