Ibrahimović o budućnosti u Milanu: ‘Vidjet ćemo što će biti’

Foto: fah

Švedski nogometaš Zlatana Ibrahimović priznao je kako nije siguran da će ostati u Milanu i nakon isteka ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidjet ćemo što će biti. Svaki dan se dogodi nešto novo. Italija je moj drugi dom i čarobno je bilo ponovno igrati na punom San Siru. Nedostajala mi je strast koju Talijani osjećaju prema nogometu”, poručio je u razgovoru za Svenska Daglabet.

” Tko je mogao predvidjeti pandemiju koronavirusa? Tužno je što je sve zatvoreno, ali moramo poštivati pravila i biti strpljivi. Zdravlje je najvažnije. Moramo pokušati uživati u životima, imam obitelj o kojoj brinem, oni su sretni ovdje, tko da sam i ja. Nogomet je moja karijera, ali postoje važnije stvari u mom životu”, dodao je.

Navodno Ibrahimović više nema iste ambicije kao Uprava kluba, a posebna smetnja mu je otkaz Zvonimiru Bobanu s mjesta sportskog direktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.