Španjolski list otkriva: ‘Štovatelji Modrića mogu odahnuti. U njegovu će nogometu uživati barem još godinu dana’

epa08250615 Manchester City's Ilkay Gundogan (R) duels for the ball with Real Madrid's Luka Modric (L) during the UEFA Champions League round of 16, first leg, soccer match between Real Madrid and Manchester City at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 26 February 2020. EPA/RODRIGO JIMENEZ

Španjolski As piše kako će Luka Modrić ispoštovati svoj ugovor s Realom do kraja. To bi značilo da će ostati u Kraljevskom klubu do lipnja 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Luka je Zinédineu Zidaneu otvoreno kazao da će se sam maknuti ako osjeti da ne može zadovoljiti njegove standarde, odnosno ako shvati da više ne može igrati na potrebnoj razini za Real”, tvrdi novinar Tomas Roncero.

“Štovatelji Modrića mogu odahnuti. U njegovu će nogometu uživati barem još godinu dana”, zaključuje se u članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.