Igor Bišćan nezadovoljan zbog remija: ‘Bili smo bliže pobjedi’

Foto: fah

Nogometaši Rijeke su u posljednjoj utakmici osmog kola Prve hrvatske nogometne lige u Jadranskom derbiju na Rujevici protiv Hajduka odigrali 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rijeke Igor Bišćan otkrio je svoje dojmove nakon utakmice.

“Nismo zadovoljni, bili smo bliže pobjedi, imali smo dovoljno šansi da zabijemo gol kojim bismo prelomili utakmicu, ali kako je tekao susret, tako smo se povlačili, nismo ih uspjeli držati dovoljno daleko od našeg gola. Ušla je ona lopta koja je djelovala najmanje opasno, ali to je tako. Da smo zabili drugi gol to bi vjerojatno donijelo spas”, rekao je Biščan.

Posebne pohvale išle su za igru Franka Andrijaševića koji se vratio na Rujevicu nakon Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Donio je puno kvalitete, konkretnosti i efikasnosti i puno će značiti za našu momčad. Njegov gol nije bio dovoljan, ali nadam se da će suigrači uz njega biti bolji”, dodao je.

“U narednih tjedan-dva trebali bi vratiti sve bitne igrače koji su izvan stroja, ali nikad se ne zna”, zaključio je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.