Igor Štimac zaludio navijače: ‘Sve je u vjeri’

Foto: fah

Izbornik nogometne reprezentacije Indije Igor Štimac zaludio je navijače te zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve je u vjeri. Igračima sam dao vjeru u njihove mogućnosti. Više se tu radi o vjerovanju samom sebi i svojim sposobnostima, nego o razmišljanju o suparniku. Katar je mogao izgubiti sve, mi nismo imali ništa za izgubiti. S takvim smo se mentalitetom pripremali za utakmicu”, rekao je za Sportske novosti.

“Bitni su kolektiv i jedinstvo momčadi. Mi nemamo zvijezde, svaki igrač zna svoje individualne zadatke, a protiv Katara su ih izveli perfektno”, pojasnio je.

“S vremenom sam promijenio sastav reprezentacije, pa su tako priliku dobili Sahal Abdul Samad, Rahul Bheke, Brandon Fernandes, Rowllin Borges, Anirudh Thapa, Amarjit Singh, Manvir Singh, Nikhil Poojary, Adil Khan, Narender Gahlot i ostali. Sve su to igrači koji su dobri na lopti, tehnički su potkovani, i to je pozitivno utjecalo na igrače koji nisu tako dobri. Automatski je to podiglo razinu cijele momčadi. Međutim, tim igračima sad treba više kontinuiteta. Primjerice, Manvir Singh je prošle godine odigrao tek oko 200 minuta. To nije dovoljno dobro, on može napredovati samo tako da više igra”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.