Igor Tudor nakon debakla Hajduka na Poljudu bez samokritike: ”Idemo dalje, bit će nam lakše protiv Lokomotive igrati na kontre”

Foto: fah

Nogometaši Hajduka doživjeli su iznenađujući poraz na Poljudu protiv Varaždina u 29. kolu Prve hrvatske nogometne lige. Gost koji se bori za ostanak u HNL-u slavio je 3:2 te je tako ambicije Splićana da na kraju budu drugi i na taj način izbore kvalifikacije za Ligu prvaka znatno kompromitirao. Bila je to očajna igra i isto takav rezultat Tudorove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim je posrtajem Hajduk izgubio drugo mjesto na ljestvici koje je držao zajedno s Rijekom, koja ima i isti broj bodova. Naime, Splićane će večeras sigurno prestići ili Rijeka ili Lokomotiva, dva kluba koji od 21:00 igraju na Rujevici. Varaždin je pobjedom na Poljudu izazvao pravu euforiju kod navijača Rijeke na Rujevici,razumljivo, ipak su Rijeka i Hajduk izravni konkurenti za drugo mjesto.

Nakon utakmice trener Hajduka Igor Tudor nije baš bio previše samokritičan… Naprotiv.  Tudor tvrdi kako nije dobra niti jedna večer u kojoj Hajduk izgubi te je dodao kako se ovo ne smije događati. Međutim, dogodilo se, zašto?

”Na treninzima to dobro izgleda, ali… Mene duša boli. Mi jako teško dajemo golove, a u obrani primimo tri gola iz tri šuta. Idemo dalje, okrenuti novu stranicu. Lakše bismo napravili rezultat da igramo kao seljačka ekipa, da nabijamo loptu. Mi se trudimo igrati, dodavati se. Radim 24 sata, nikad se nisam trudio ovako, a onda dođe utakmica… Varaždinu, svaka čast, pošteno i zasluženo. Međutim, mogu oni biti najbolji na svijetu, na kraju su opet oni Varaždin, a mi Hajduk. Hajduk koji ne smije gubiti na ovom stadionu. Bit će nam lakše protiv Lokomotive igrati na kontre”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.