Igrač Barcelone koji je bolovao od raka promijenio priču: Messi mi nije rekao ništa ružno

Foto: Twitter

Eric Abidal (38), bivši francuski nogometaš i branič Barcelone (2007.-2013.) u intervjuu koji je dao također bivšem nogometašu, sunarodnjaku Olivieru Dacourtu za Canal +, ispričao je kako mu je Messi na video poruku koju je poslao Barceloni, a na kojoj je zbog bolesti jako mršav, rekao kako izgleda kao leš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio sam jako mršav i prije utakmice napravio sam video poruku i poslao je suigračima da bih im dao potporu. Znate što mi je Messi na to rekao?

Da im više ne šaljem takve stvari jer im štete zato što da izgledam poput leša i plašim ih. Ja to nisam tako vidio, htio sam ih ohrabriti, ali su mi rekli da me vide kao kostura i kako ih to uznemiruje”, ispričao je.

Ove riječi bile su šokantne s obzirom na strahote koje je prolazio tijekom borbe s rakom jetre tijekom 2011. i 2012., zbog čega je morao i presaditi spomenuti organ,.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, danas već sve ublažava: “Pojašnjenje: kada sam suigračima u Barceloni poslao poruku podrške, Leo Messi mi nipošto nije rekao da im više ne šaljem takvo nešto. Rekao mi je da me oni ne žele vidjeti takvog, ali ni u jednom trenutku nije mi rekao ništa ružno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.