Igrač plavih na posudbi: ‘Za veliki Dinamov uspjeh najzaslužniji su Zdravko i Zoran Mamić’

Foto: fah, snimka zaslona, montaža narod.hr

Igrač Dinama Komnen Andrić nalazi se na posudbi u ruskoj Ufi, a dao je intervju za srpski Mondo te je tim intervjuom podigao dosta prašine, a s obzirom na fenomenalan uspjeh Dinama koji se plasirao u četvrtfinale Europske lige i to preko Tottenhama. Andrić je, između ostakoga, kazao kako je za ovako veliki uspjeh zaslužan i Zdravko Mamić, kao i njegov brat, donedavni trener Dinama, Zoran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ne želim komentirati stvari koje nisu vezane uz nogomet, ali sve zasluge idu Zdravku i Zoranu. Svi igrači su izabrani na najbolji mogući način. Sve je savršeno od ulaska na stadion, higijene… Svaka sitnica. To nije slučajno, to se gradi godinama i nije slučajno da je Dinamo tu gdje je sad. Nije slučajno što prodaju igrače za toliki novac i što je na Svjetskom prvenstvu za Hrvatsku igralo 14 igrača koji su karijeru počeli u Dinamu”,  rekao je bivši napadač Intera iz Zaprešića.

‘Kad me pitaju kako je u Dinamu, ja kažem: Kao u Real Madridu. Nisam bio u Realu, ali ne znam što može biti bolje. Vjerojatno će mi mnogi ljudi zamjeriti na ovim riječima, ali za uspjeh Dinama su najzaslužniji Zdravko i Zoran. Naravno, uz igrače…”, smatra Andrić, koji je govorio i o Mislavu Oršiću te Dominiku Livakoviću, koji su bili junaci velikog Dinamovog uspjeha.

”Nije slučajno što je Oršić ono zabio, njemu je svaki dan na treningu takav. Posljednjih godinu i pol je zabio dosta takvih golova, vježba to na treninzima. Uostalom, to je igrač koji je dao hat-trick Atalanti. Livaković je golman kakvog nikad nisam vidio, tako brz i eksplozivan. Ja mu pucam na treningu, vidim loptu u golu i on se pojavi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.