Igrači Bayerna već na utakmici ukazivali sucu na greške, ali nije pomoglo

Foto: Twitter

Čak ni nekoliko dana nakon utakmice Bayerna i Reala ne sliježu se dojmovi na sudačke greške koje su omogućile Zidaneovim igračima polufinale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Real je nakon produžetka svladao Bayern sa 4:2 i tako prošao u polufinale Lige prvaka, no utakmicu je obilježilo loše suđenje Mađara Viktora Kassaija.

Prvo je nakon čistog starta na loptu Vidalu pokazao drugi žuti karton, a zatim je priznao Ronaldu dva gola iz zaleđa.

Igrači Bayerna s razlogom su bili bijesni, a zanimljive su slike koje se sada pojavljuju. Rafinha je još za vrijeme utakmice na mobitelu četvrtom sucu pokazivao Ronaldove golove, no nije uspio ništa promijeniti…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.