Igrači Dinama: ‘Nemamo nekih želja, naš je cilj jasan – osvajanje duple krune’

Foto: fah

Nogometaši Dinama plasirali su se u finale Hrvatskog kupa nakon što su u utorak u Maksimiru u polufinalu protiv Osijeka slavili sa 2-0 (1-0), te će imati priliku osvojiti dvostruku krunu jer su već osigurali naslov prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možda sam trebao završiti udarcem, ali sam čuo Danija i vidio da utrčava, tu smo poveli. Nakon toga je Osijek preuzeo inicijativu, imao posjed lopte i nisam baš imali rješenje za to u drugom dijelu prvog poluvremena, ali u drugom nam nisu napravili neke opasne prilike. Na kraju smo mirno priveli utakmicu kraju i pobijedili”, rekao je nakon utakmice Bruno Petković.

“Voljeli bi veću podršku navijača, ali hvala svima onima što su došli danas po ovakvom vremenu i ne zamjeram onima što nisu došli”, dodao je.

Komentirao je utakmicu i Dani Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni su imali posjed, ali mi smo dobro odigrali, iako može i bolje. Petković je bio sjajan kod prvog gola i nije mu prvi put. On je sjajan igrač i bila je to dobra akcija i gol”, rekao je.

“Nije bilo zanimljivih prilika, ali važno je da smo o pobijedili i plasirali se u finale Kupa”, komentirao je Izet Hajrović.

” Od nas se očekuju samo pobjede. Dobro je što imamo širinu, što nam puno pomaže. Idemo se sada odmoriti i spremiti za novu utakmicu u prvenstvu protiv njih”, rekao je Šunjić i dodao: “Nemamo nekih želja, naš je cilj jasan – osvajanje duple krune”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Budimo iskreni, Dinamo je trenutačno ispred svih, što se i vidi na ljestvici. Rani gol nas je posjekao, iako mislim da smo ga mogli izbjeći. No, Dinamo je u ovom trenutku kvalitetniji. Moramo zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se prvenstvu”, rekao je branič Osijeka Škorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.