Igrači Dinama pozvali navijače na Maksimir: ‘Nismo pali duhom, vjerovali smo u sebe’

Foto: fah

Dinamo je oduševio svojom igrom, barem u drugom poluvremenu, protiv Spartaka iz Trave, a zadovoljstvo pobjedom nisu krili ni igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije bilo lako, nismo dobro ušli u utakmicu, u prvi dio. No, uspjeli smo u nastavku popraviti sve i preokrenuti rezultat. Sretni smo zbog toga”, rekao je Mario Gavranović.

“Drago mi je što sam zabio gol, ali najviše zbog pobjede. Pozivamo sve navijače na utakmicu sa Spartakom na Maksimiru”, zaključio je.

“Teško je bilo, ali smo blizu europskog proljeća. Nismo pali duhom, vjerovali smo u sebe i rekli da idemo ginuti jedan za drugog u drugom poluvremenu. Svi u grupi imaju kvalitetu, sve su vrhunske ekipe i trebamo maksimalnu koncentraciju. Pozivam sve naše navijače da nas podrže na Maksimiru”, poručio je Amer Gojak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.