(FOTO) Igrači i izbornik Tucak složni: ‘Mađari su bili bolji, puno toga smo promašili’

Foto: fah

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nije uspjela obraniti naslov u Europa kupu nakon što je u reprizi finala Svjetskog prvenstva poražena od Mađarske s 8:10 (2:2, 1:3, 2:3, 3:2) u finalu u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, najznačanije za izabranike Ivice Tucka je da su polufinalnom pobjedom nad Španjolskom osigurali plasman na završni turnir Svjetske lige, koji će se od 18. do 23. lipnja održati u Beogradu, a gdje će pobjednik izboriti Olimpijske igre u Tokiju.

“Tri utakmice u tri dana nije bilo lako igrati. Čestitamo Mađarima jer naša je igra bila statična i nismo imali ideje u napadu”, rekao je nakon utakmice Maro Joković.

“Čestitam Mađarima, nismo imali potrebnu koncentraciju i tečnost u igri. Iako smo imali šanse, ali puno toga smo promašili, pa se nismo mogli nadati pozitivnom rezultatu. Mađarska je bila bolja”, ističe izbornik Ivica Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.