IHF pokrenuo istragu protiv četvorice Hrvata zbog reakcija na suđenje na utakmici protiv Njemačke: ‘Griješiti je ljudski’

Foto: fah

Međunarodni rukometni saveza (IHF) pokrenuo je istragu protiv tri člana hrvatske rukometne reprezentacije i jednog igrača, objavila je danska televizija TV2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik IHF-a Hassan Moustafa za TV2 je izjavio kako su nakon suđenja na utakmici između Hrvatske i Njemačke te onoga što je uslijedilo slučaj predali Disciplinskoj komisiji IHF-a koja treba istražiti sve navode i donijeti odluku, piše HRT.

Moustafa nije naveo imena o kojim se dužnosnicima i igraču radi.

Predsjednik IHF-a stao je iza danskog sudačkog dvojca koji je dijelio pravdu na spomenutoj utakmici na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Suci iz Danske su među najboljima na svijetu. Razgovarali smo s njima i poslušali njihove savjete kako bi ubuduće suci imali što bolje uvjete”, rekao je Moustafa pa dodao: “Griješiti je ljudski. Zbog pritiska gledatelja, igrača i trenera mogu se dogoditi pogreške.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.