Ima li Sergio Ramos novi klub?

epa08820831 Spain's Sergio Ramos (front) misses a penalty during the UEFA Nations League soccer match between Switzerland and Spain at St. Jakob-Park stadium in Basel, Switzerland, 14 November 2020. EPA/ALESSANDRO DELLA VALLE

Nagađa se kako bi Sergio Ramos mogao napustiti Real. Još se više o tome priča nakon poteza koje je napravio na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Ramos je na društvenim mrežamaodlučio “zapratiti” Neymara i još nekolicinu njegovih suigrača iz Paris SG-a.

Osim toga, ostavljao je komentare ispod objava u kojima Parižani slave svoje pobjede i uspjehe. Čestitao je Neymaru na produljenju ugovora, pa mnogi smatraju kako bi i Ramos mogao doći u PSG.

“Imam 35 godina, ali se osjećam kao da imam 28. U formi sam kao prije deset godina. Mogu igrati još pet vrhunskih sezona. Želim nastupiti na Svjetskom prvenstvu 2026. godine i postati jedini u povijesti sa šest nastupa na Mundijalima” nedavno je rekao Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.