Incident na rukometnoj utakmici u Dubrovniku: ‘Ovo je bruka i sramota’

Foto: snimka zaslona

Ružne scene nakon utakmice 13. kola PAKET 24 Premijer lige između RKHM Dubrovnik i Sesveta u Gospinom polju, koju su gosti dobili s 36:30, međutim, ne između dva suparnika, već igrača i navijača (roditelja i prijatelja igrača) domaćih s jedne, te Iva i Antonia Dragića s druge strane, dopredsjednika dubrovačkog kluba odnosno kondicijskog trenera, piše Dubrovački vjesnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Ivo Dragić je tijekom utakmice uputio s tribina kritike na račun igrača, a kako to nije dobro sjelo roditeljima igrača, pale su ružne riječi. Reagirao je dopredsjednikov sin, Antonio Dragić, nastala je gužva u koju je nakon toga uletio Ivo Dragić.

“Ovo je bruka i sramota. Nekoliko igrača se bori za klub, ostavlja srce na terenu, bez kune već duže vrijeme, i doživi uvrede od alfe i omege kluba, Iva Dragića, te njegovog sina. Sramota”, prvi je reagirao Maro Dabelić, kapetan RKHM Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je nakon svega stigla, a igrači su poručili kako neće igrati dok je Ivo Dragić u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.