Incidenti u Sevilli, policija spriječila veće nerede

dinamu bbb sevilli
Foto: fah

Hrvatski nogometni prvak Dinamo večeras od 21 igra protiv Seville prvi susret šesnaestine finala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci su veliki favoriti, ali Modri se nadaju da će uz svoje navijače uspjeti napraviti iznenađenje. Brzo su planule sve ulaznice namijenjene za gostujuće navijače, prodano je više od 1100 ulaznica, a očekuje se i više od 1500 navijača zagrebačke momčadi u Sevilli.

Kako pišu tamošnji mediji već je došlo i do manjih incidenta navijača.

Policija je dobila nekoliko prijava o tučnjavama, ali veći neredi su spriječeni zbog pravovremene reakcije policije, donosi ABC Sevilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj u Sevilli označen je susretom “visokog rizika” jer se među Dinamovim navijačima nalazi “400 radikalnih” Bad Blue Boysa, kako je izvijestila španjolska policija.

U utorak je održan sastanak policije nakon čega je odlučeno da utakmicu osigurava 450 pripadnika nacionalne policije i oko 300 članova drugih tijela, poput onih koji brinu o prometu. To još uvijek nije najviša razina osiguranja jer gradski derbi između Seville i Betisa obično osigurava oko 850 pripadnika nacionalne policije. U osiguranju će sudjelovati interventna policija, konjica i helikopter, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.