Indijski tenisač nakon poraza od Čilića: ”Od prvaka kakav je Marin to nisam očekivao”

Foto: fah

Najbolji hrvatski tenisač, Marin Čilić, nakon dramatičnog meča pobijedio je 182. tenisača svijeta Ramkumara Ramanathana 7:6, 7:6. Poslije prvog dana kvalifikacija za završni Davis Cup turnir Hrvatska, kako smo već pisali, vodi protiv Indije 2:0.  Indijski tenisač itekako je namučio bivšeg pobjednika US Opena, a imao je loptu za set u svakom setu, no, ipak Čilić se uspio obraniti te je spasio obje set lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramanathan se u tie-breaku prvog seta požalio sutkinji da Marin Čilić predugo udara lopticom o pod prije servisa te je kraće vrijeme raspravljao sa sutkinjom.  No, hrvatski tenisač se nije previše obazirao, a indijski je tenisač na svom servisu napravio dvostruku pogrešku i izgubio prvi set.

“Nije Čilićev potez utjecao na moju dvostruku pogrešku, ali moram priznati da od šampiona kao što je Čilić nisam očekivao takvo ponašanje i da će toliko puta tapkati lopticu. No ne zamjeram mu jer je to sve dio tenisa”, kazao je Ramanathan na tiskovnoj konferenciji poslije meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.