AS preslaguje momčad Reala: Na jednoj poziciji vide Kyliana Mbappea

epa07977173 Paris Saint Germain's Kylian Mbappe (L) and Brugge’s Odilon Kossounou in action during the UEFA Champions League Group A soccer match between Paris Saint Germain and Club Brugge at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 06 November 2019. EPA/IAN LANGSDON

Španjolski AS već preslaguje momčad Real Madrida, a ako bude kako su najavili – očekuju se neki veliki transferi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominje se Luka Modrić koji ove sezone igra nešto manje, kao i 33-godišnji kapetan Sergio Ramos. Njemu kao i Modriću istječe ugovor, ali njegovi agenti pregovaraju o produljenju jer Real nema neku zamjenu za njega.

Na golu bi tako mogao ostati službeno najbolji golman SP-a u Rusiji Thibaut Courtois. Kao desni bek bi mogao postati 21-godišnji Achraf Hakimi, koji je trenutno na posudbi, a na lijevom beku je 24-godišnji Ferland Mendy.

Na sredini terena vide Federica Valverdea, a uz njega bi Real i u sljedećoj sezoni predvodio Casemiro. Ispred njih bi u formaciji 4-2-3-1 trebao biti Martin Ødegaard. Na lijevoj strani je Vinicius Junior.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS je na poziciji desnog krilnog napadača smjestio Kyliana Mbappea. Neki smatraju kako bi taj transfer mogao premašiti rekord Neymara od 222 milijuna eura i da neće biti manji od 250 milijuna eura.

Na napadačkom mjestu vide Luku Jovića ili Erlinga Halanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.