(VIDEO) Javna televizija u funkciji LGBT propagande: Dokad ćemo plaćati da nam lažu?

Foto:; fah, snimka zaslona, montaža narod.hr

Javna televizija pridružila se onima koji iznose laži o spaljivanju krnje u Imotskom i podupiru udomljavanje djece od strane homoseksualnih parova.

U emisiji HRT-a ‘Puls’ prikazan je prilog ‘Ipak se kreće’ u kojem se pitaju “Do kada ćemo okretati glavu i dopuštati ugnjetavanje manjina?”

“Mnoge je šokirala snimka nedavnog događaja u Imotskom i izazvala lavinu osuda. Organizatori karnevalske povorke odlučili su spaliti lutku istospolnog para s djetetom”, piše HRT o prilogu u kojem Ivo Šegota i Mladen Kožić, homoseksualni par kojem je odbijeno udomljavanje, pričaju o tome kako je “biti gej”, zgražaju se nad spaljivanjem krnje homoseksualnog para i Nenada Stazića, i odbijenici za udomljavanjem djeteta.

> Imate dojam da ste zadnjih mjesec dana izloženi LGBT propagandi? U pravu ste!

> Sudac Šumanović: ‘Ustavni sud odlukom samoinicijativno uvodi u hrvatski pravni sustav ‘pravo’ istospolnih partnera na zajedničko udomljavanje djeteta’

> Tko su Ivo Šegota i Mladen Kožić i koje udruge i stranke stoje iza njih?

> Tko su suci Ustavnog suda i što je zadaća ove institucije?

Uključen je i Gordan Bosanac koji ih podupire i zapravo otkriva da je cilj poslije udomljavanja – posvajanje djece.

“Moraju ući u sukob s institucijama. Ali ono što je važno i što je inspirativno u aktivizmu – koliko god da se osjećate da ste sve izgubili i da nećete uspjeti, kad sve stavite u malo širi kontekst, znate da radite dobru stvar koja će mnogim gej i lezbijskim parovima omogućiti usvajanje djece. To su važne poruke za gejeve i lezbijke koje žive u manjim sredinama. Oni potiču solidarnost u društvu koja se sve više rastače”, ističe Gordan Bosanac.

Urednica i voditeljica emisije je Morana Kasapović, a urednica projekta Maja Tokić. Ovdje možete pronaći tko je radio na prilogu:

> (FOTO) Predstavljena nova građanska inicijativa: ‘Ustavni sud je u slučaju odluke o udomljavanju uzurpirao vlast’

> Dr. Markić: ‘Ustavni sud je prekoračio svoje ovlasti i donio odluku štetnu za djecu bez roditelja i za demokraciju u Hrvatskoj’

> (VIDEO) Ivan Munjin: ‘Udomljavanje od strane homoseksualnih parova nije u najboljem interesu djece’

> Sabor izglasao zakon o udomiteljstvu: Homoseksualci neće moći udomljivati djecu, HNS suzdržan

Kako su Stazić i homoseksualni par postali krnje?

Podsjetimo, na karnevalu u Imotskom su za krnju izabrali lik Nenada Stazića, kojem je na čelu bila naslikana crvena zvijezda petokraka, i gay par.

“Ostali smo konzervativni, držimo se tradicije. Daj dite materi, kako bi se reklo. Mislimo da je to ispravno”, kazao je predsjednika KD “Bakove svečanosti”, Milivoj Đuka, za Slobodnu Dalmaciju.

Imoćani su se ovim potezom osvrnuli na napade SDP-ovog saborskog zastupnika Nenada Stazića, koji je u Saboru napao Centar za socijalnu skrb koji je u interesu djeteta i u skladu sa zakonom odbio homoseksualni par.

“Zagrebački centar za socijalnu skrb odbio je zahtjev istospolnog para Ive Šegote i Mladena Kožića za udomljenjem djeteta. To si je dopustila nekakva Tatjana Brozić Perić, šefica toga centra. Ona je to sebi dopustila unatoč presudi Upravnoga suda. Žena ne poštuje odluke suda, ona misli da je iznad suda, ona misli da je ona iznad zakona i ona sebi dopušta da ne udovolji presudi suda. To je kazneno djelo i da smo mi nekakva država, ali barem nekakva, ta izvjesna Tatjana Brozić Perić do danas u osam sati ujutro do početka svog radnog vremena više ne bi bila na tom mjestu, ona bi bila smijenjena, ona bi bila potjerana jer ne poštuje odluke suda“, rekao je Stazić.

“Mi predsjedamo sada Vijećem EU i umjesto da budemo primjer naprednih zemalja, otvorenih zemalja nama nekakva Tatjana Brozić Perić određuje ritam i vuče nas u srednji vijek. Pa to se samo može usporediti sa ovim što je govorio Zekanović ovdje koji ne shvaća da se zakoni moraju poštivaju jer tako određuje Ustav, koji napada ovdje homoseksualne parove, registrirano partnerstvo i koji bi se s njima obračunao na najokrutniji način. Hitler je za njih smislio rješenje, slao ih je u koncentracijske logore, Zekonović bi očito htio da se ta praksa nastavi i u Hrvatskoj. Što ta Tatjana Brozić Perić nije zabranila da djeca, mala djeca bez pratnje odraslih idu u Crkvu jer im tamo prijeti veća opasnost od popovske pedofilije nego što im prijeti udomljenje kod homoseksualnih parova. Pa to bi bila nekakva briga za djecu. Dal ta žena uopće zna što je briga za djecu?”, dodao je.

Ustavni sud prekoračio svoje ovlasti

Ustavni sud početkom veljače prekoračio je svoje ovlasti i donio kontroverznu odluku kojom odbacuje zahtjeve za ocjenu ustavnosti Zakona o udomiteljstvu i ocijenio da je u skladu s Ustavom, ali je istovremeno naložio sudovima i drugim nadležnim tijelima da osporene zakonske odredbe (tko čini udomiteljsku obitelj) tumače “na način koji će svim osobama pod jednakim uvjetima omogućiti sudjelovanje u javnoj usluzi udomljavanja, dakle, neovisno o tome živi li potencijalni udomitelj u životnom ili neformalnom životnom partnerstvu”.

Ovom odlukom Ustavni sud narušio je trodiobu državne vlasti ignorirajući volju zakonodavca, preuzeo je ulogu Hrvatskog sabora i Vrhovnog suda, te bez javne rasprave nametnuo svjetonazorska stajališta protivna velikoj većini hrvatskog naroda.

Umjesto da je Zakon o udomiteljstvu, ako ga smatra protuustavnim, ukinuo i vratio u Sabor na ponovnu proceduru koja bi opet uključila javnu i znanstvenu raspravu – Ustavni je sud jednostavno na sebe preuzeo ulogu zakonodavca te samoinicijativno uvodi u hrvatski pravni sustav ‘pravo’ istospolnih partnera na zajedničko udomljavanje djeteta.

Javna televizija i LGBT propaganda

Podsjetimo, Hrvatskoj televiziji plaćamo oko milijardu kuna godišnje RTV pristojbe, a za tu cijenu dobivamo LGBT propagandu. Dokad ćemo plaćati da nas lažu?

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.