Inter nudi 150 milijuna eura za Eriksena

Foto: fah

Veznjak Tottenhama Christian Eriksen (27) mogao bi karijeru nastaviti u milanskom Interu, koji za njega nudi 150 milijuna eura, objavili su u ponedjeljak talijanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Intera Piero Ausilio, prema pisanju medija, bio je prošlog tjedna u Londonu na utakmici Lige prvaka između Tottenhama i Manchester Cityja, te je navodno razgovarao sa predstavnicima Spursa o transferu danskog nogometaša.

Eriksenu ističe ugovor u ljeto sljedeće godine, a u Tottenhamu se još uvijek nadaju da će ga nagovoriti na produženje suradnje. No, ukoliko ne uspiju, morat će ga prodati, jer bi po isteku ugovora mogao otići iz kluba bez odštete. Za njega se interesiraju Manchester United i Real Madrid, ali čini se da je Inter zasad iznio najkonkretniju ponudu, i to od 150 milijuna eura.

U Interu ovog ljeta planiraju “veliko pospremanje”. Mediji navode kako će klub vjerojatno napustiti Ivan Perišić i Mauro Icardi, a Inter bi, osim Eriksena, u svojim redovima želio vidjeti veznjake Granita Xhaku (Arsenal) i Ilkayja Gundogana (Manchester City), te braniča Mattea Darmiana (Manchester United).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.