Inter s Brozovićem rutinski protiv Empolija, Roma preokrenula protiv Cagliarija

epa09549664 Empoli's midfielder Szymon Zurkowski (C front) against Inter's midfielder Roberto Gagliardini (C, back) during the Italian Serie A soccer match Empoli FC vs Inter FC at Carlo Castellani Stadium, Empoli, Italy, 27 October 2021. EPA/Claudio Giovannini

Inter je svladao Empoli 2:0 i sačuvao treće mjesto na ljestvici. Danilo D’Ambrosio je doveo goste u vodstvo u 34. minuti, da bi Empolijev Samuele Ricci u 52. minuti zaradio isključenje. Konačnih 2:0 postavio je Federico Dimarco u 67. minuti. Marcelo Brozović je za Inter igrao do 62. minute i zaradio žuti karton, dok Ivan Perišić nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je preokretom pobijedila 2:1 na gostovanju kod Cagliarija. Cagliari je poveo preko Pavolettija u 52. minuti, ali preokret su donijeli Ibanez u 71. i Pellegrini u 78. minuti.

Lazio je bio bolji od Fiorentine 1:0, a pogodak vrijedan pobjede zabio je Pedro u 52. minuti. Toma Bašić u igru je ušao u 79. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.