Bayern je zapravo podcijenio Borussiju i to im se obilo o glavu

epa09549766 Moenchengladbach's Denis Zakaria (C) in action against Bayern's Corentin Tolisso (L) during the German DFB Cup second round soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Bayern Muenchen at Borussia-Park in Moenchengladbach, Germany, 27 October 2021. EPA/SASCHA STEINBACH CONDITIONS - ATTENTION: The DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Poraz bivšeg prvaka Europe, najmoćnijeg kluba u Njemačkoj šokirao je sve u spomenutoj zemlji. Naime, kako smo već pisali rezultatskim debaklom je bavarski klub ispao iz Kupa Njemačke. Njemački mediji su nakon utakmice zaključak sveli na jednu rečenicu. ‘bivši prvak Europe podcijenio je Borussiju (M) i zasluženo su ispali.’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lekcija je to koju Bayern ne može samo zapamtiti, ali ne i ove sezone ispraviti s obzirom da su već u listopadu ostali bez jednog potencijalnog trofeja. Trofeja za čije su osvajanje bili veliki favoriti.

Dakle…

Težak poraz Bayerna, koji se tako oprostio od DFB Kupa. Naime, bavarski klub doživio je katastrofu kod Borussije u Monchengladbachu. Bilo je čak 5:0 za razigranu domaću momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je u utakmicu ušao s najjačim sastavom, no momčad Juliana Nagelsmanna na terenu je izgledala preplašeno, neprepoznatljivo te su zasluženo poraženi. Posebno su Bayern koštale greške u obrane. Naime, već u drugoj minuti susreta Kone je iskoristio asistenciju Embola te je zabio za 1:0. Nove su pogreške uslijedile u 15. i 21. minuti. Bensebaini je u 15. povećao na 2:0, da bi isti igrač iskoristio kazneni udarac šest minuta kasnije za već visokih 3:0.

Rezultat je to kojim se otišlo na odmor, u nastavku su neki očekivali povratak Bavarca, no to se nije dogodilo, domaćin je dotukao bivšeg prvaka Europe. Embolo je s dva brza gola u 51. i 58. minuti povećao prednost na nestvarnih 5:0 za Monchengladbach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.