Ipak će igrati na SP-u? Napadač argentinske reprezentacije Sergio Aguero operiran

Foto: fah

Napadač novog engleskog prvaka Manchester Cityja i argentinske nogometne reprezentacije Sergio Aguero (29) objavio je u utorak kako se podvrgnuo artroskopskoj operaciji koljena te se nada kako će se uspjeti oporaviti na vrijeme kako bi nastupio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oporavljam se od artroskopskog zahvata na koljenu. Potpuno motiviran kako bih se što prije vratio na teren”, objavio je Aguero putem svog twitter profila.

Aguero je posljednji put zaigrao za City u uzvratnom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka protiv Liverpoola prošloga tjedna, no morao je biti zamijenjen nakon 24 minute jer nije mogao trčati. U prvoj momčadi Cityja posljednji je put zaigrao još 4. ožujka.

Argentina će biti jedan od suparnika Hrvatske u skupini D na SP, a dvoboj Hrvatska – Argentina na programu je 21. lipnja u Nižnjem Novgorodu. U skupini D još se nalaze Nigerija i Island.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.