Ipak ništa od Pavića u Hajduku

Bivši hrvatski vaterpolist i sadašnji državni tajnik za sport Josip Pavić ipak ne preuzima ulogu predsjednika Hajduka, prenose hrvatski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprotno jučerašnjim nagađanjima, čini se da je Josip Pavić odustao od funkcije predsjednika Hajduka.

Proslavljeni golman hrvatske vaterpolske reprezentacije, koji je nosio kapicu zagrebačke Mladosti i grčkog Olympiakosa, sada obavlja funkciju državnog tajnika za sport u Ministarstvo turizma i sporta, što je zasmetalo navijačima kluba i udruzi Naš Hajduk jer se to protivi načelu da politika ne smije biti umiješana u splitski klub.

Pavić je navodno saznao za takvu negativnu reakciju i iako je on trebao biti misteriozni kandidat Nadzornog Odbora Hajduka i nasljednik Lukše Jakobušića, čini se da do toga ipak neće doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do svibnja funkciju predsjednika vršit će članica NO-a Hajduka, Marina Akrap, kada bi se trebao samim time saznati i novi predsjednik, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.