Iskristalizirala se priča oko Bjeličina nasljednika u Dinamu: “On je najglavniji kandidat”

Foto: fah

“Igor Jovićević je sigurno jedan od glavnih kandidata, ako ne i najglavniji”, rekao je to Krešimir Antolić, član Uprave Dinama, za Dnevnik Nove TV i dodao kako nema ozbiljnih kandidata osim njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što o Jovićeviću kao treneru kaže njegov bivši igrač baš iz Celja.

“Igor je mlad i moderan trener. Nema tu previše zastarjelih metoda kod njega. Dosta razgovara s igračima i zna kako napraviti dobru atmosferu u ekipi. U Celju ga je tada dočekala relativno mlada ekipa s kojom je radio jako dobre stvari u tih osam mjeseci koliko je bio trener. Tražio je od ekipe punu koncentraciju od prve do zadnje minute i težio je dosta napadačkom nogometu”, prepričao je Lovre Čirjak.

Kako Dinamo prihvaća mlade trenere?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pa, prihvaća vrlo dobro dok ne dođe u pitanju rezultat. Onda to odlično prihvaćanje, dobra vjera i poticaji padaju u vodu istog trenutka i remeti se mir. Mladi trener odlazi, idemo ponovo s nekim drugim trenerom i tako dalje”, naglašava Ilija Lončarević.

Koliko mu uspjesi s juniorima mogu pomoći?

“To ništa ne znači sa stanovišta dolaska na klupu prve momčadi Dinama. Kada kažem ‘ništa’ malo karikiram, ali otprilike tako i namjerno da ljudi shvate. Kad se uđe u svlačionicu prve momčadi, onda je to neki drugi posao”, smatra Lončarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jovićević bi taj posao trebao preuzeti nakon sjajne ere Nenada Bjelice.

“Uteg nije Nenad Bjelica. Uteg je momčad i rezultat koji je momčad postigla. Ja osobno se nadam da će Igor imati približne uvjete kakve je imao Neno Bjelica. Znači da mu se momčad neće toliko rasut i da će napraviti dovoljno dobar rezultat i igru da ostane neko duže vrijeme.”

Ono što smo dosad spoznali o Jovićeviću jest da se ne boji izazova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čim pomisliš da si dobar, to je prvi korak do neuspjeha”, Jovićevićeva je deviza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.