Istarska rivijera: Talijan Bellotti pobjednik turniru u Poreču

Foto: Twitter

Talijanski 25-godišnji tenisač Riccardo Bellotti (ATP – 215.) pobjednik je drugog iz serije četiri ITF Futures turnira “Istarska rivijera”, koji je u nedjelju završen u TC Pical u Poreču, nakon što je u finalu nadigrao 20-godišnjeg Čeha Zdeneka Kolara (ATP – 238.) sa 6-4, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bellotti je za trijumf u Poreču zaradio 1944 eura i 18 bodova, dok je Kolaru pripalo 10 bodova i 1145 eura novčane nagrade.

Kolar je propustio priliku za dvostruki trijumf u Poreču, nakon što je trijumfirao na turniru parova u kombinaciji s hrvatskim tenisačem Ninom Serdarušićem. Oni su u subotnjem finalu sa 6-3, 6-3 nadigrali blizance Ivana i Mateja Sabanova sa 6-3, 6-3.

Umag je domaćin trećeg turnira ovogodišnjeg, 45. izdanja “Istarske rivijere”, najstarijeg profesionalnog teniskog natjecanja u Hrvatskoj. U tijeku su kvalifikacijski dvoboji na terenima umaške teniske akademije u turističkom naselju Katoro, a glavni turnir započinje u utorak, 21. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.