Istok Rodeš: ‘Ovo definitivno nije ni blizu onoga što ja mogu i što znam da mogu’

Zagreb, 5.1.2020 - Druga vožnja slaloma skijaša za Svjetski kup na sljemenskom Crvenom spustu - "Trofej Snježne kraljice". Na slici Istok Rodeš. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ua

Istok Rodeš završio je na 25. mjestu na Sljemenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebam biti zadovoljan s nekim stvarima, ali ne s cijelom utrkom. Na kraju sam u prvih 30 nakon ne baš idealne dvije vožnje. Nije ovo bio moj idealan dan. Ovo nije moje najbolje skijanje. Definitivno nije ni blizu onoga što ja mogu i što znam da mogu. Idemo dalje”, rekao je nakon utrke.

“Probao sam napasti, možda sam previše htio danas. Nisam uspio povezati napadački ritam, svako toliko dogodila bi mi se sitna greškica koja me izbacila iz tog ritma. Presudili su detalji. Sad kad gledam, te greške se ne vide, to su sitni detalji koji odlučuju na ovakvoj razini. Trebam popraviti to i onda mogu konkurirati za neke više pozicije.

Kad malo gledam, tu sam negdje kao i treći Talijan Alex Vinatzer. Mislim da mogu skijati kao i on, možda i bolje od njega”, istaknuo je Rodeš za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.