Ivan je bio jasan: Davor Šuker ne želi sudjelovati u medijskim spekulacijama o Rakitiću!

Foto: fah

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša, Ivan Rakitić, kako sada stvari stoje, nastavit će igrati za hrvatsku reprezentaciju, sam je preko prijatelja poručio da nema istine u medijskim spekulacijama koje govore kako se nezadovoljan oprašta prije vremena od najdražeg dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Madridu su novinari glede Ivana Rakitića pitali i predsjednika HNS-a Davora Šukera, koji zatečen pitanjem nije decidirano potvrdio da će dokapetan hrvatske reprezentacije nastaviti igrati za Vatrene i nakon ljeta. Naravno, eventualni odlazak Rakitića značio bi težak udarac za reprezentaciju.

Na usputno pitanje o Rakitiću Šuker je u prolazu, usputno, rekao: ”Ne znam!”

Šuker, dakle, ne želi sudjelovati u medijskim spekulacijama glede Rakitića, posve razumljivo. Naime, najboljem strijelcu Vatrenih svih vremena, danas predsjedniku HNS-a, očito je bilo dovoljno to što je Rakitić rekao, a Rakitić je bio jasan. Šuker je svoj odgovor dao na na madridskom trgu Plaza Mayor, gdje je na postavljenom igralištu nastupio na ekshibicijskom turniru bivših nogometnih zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da će se nagađanja, radi samih nagađanja, medijske spekulacije, radi senzacionalizma, nastaviti. Najvažnije sad ipak da Rakitić nastaviti igrati za Hrvatsku barem do Europskog prvenstva iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.