Ivan Rakitić posvetio novu tetovažu obitelji: Znate li tko je nogometaš koji nema tetovaže iz jednog zanimljivog razloga?

Foto: Instagram

Neadavno je hrvatski reprezentativac i nogometaš Barcelone najavio novu tetovažu, a sada je na Instagramu pokazao što je tetovirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ruci mu izreka “La familia unida jamás será vencida”, što bi u prijevodu značilo “Složna obitelj nikada neće biti poražena”.

Rakitić je sretan u braku sa suprugom Raquel Mauri s kojom ima dvije kćerkice, Athleu i Adaru.

Inače, jedan od nogometaša koji se može pohvaliti da nema tetovažu je Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam tetovaže jer često doniram krv”, rekao je Portugalac koji dvaput godišnje daje krv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.