Ivan Rakitić, strijelac pobjednosnog pogotka za Hrvatsku: ‘Mi smo kao velika obitelj i moramo uživati u svakom trenutku’

Foto: fah

Hrvatska je nakon 120 minuta drame i nakon izvođenja jedanaesteraca u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva izbacila domaćina turnira – Rusiju.  Strijelac pobjedonosnog pogotka Vatrene, Ivan Rakitić, u razgovoru za stranicu HNS-a progovorio je o dojmovima s utakmice te o sjajnoj atmosferi koja vlada u našoj reprezentaciji te kod navijača diljem Hrvatske, pa i šire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je rekao kako ova generacija očito ne može bez šokova: “Ova generacija ne može bez šokova. Mislim da smo prolaz i zaslužili, i sada želimo još i dalje, još više. Svi želimo dati svoj doprinos, pa tako i ja, uključujući i moje preuzimanje odgovornosti na zadnjem jedanaestercu. Ne mogu riječi opisati te emocije, pogotovo s obzirom na fantastičnu atmosferu unutar momčadi…”

Reprezentacija kao obitelj?

“Toliko smo dana naporno radili, bacali se na glavu… Mi smo kao velika obitelj. Možemo igrati još bolje, ali moramo uživati u svakom trenutku ovog Svjetskog prvenstva. Neka Hrvatska gori, neka svi budu uz nas.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Rusiji i kvaliteti ruske reprezentacije?

“Rusi su bili čvrsti, neugodni, pogotovo u prekidima i iskoristili su svoju prigodu. Gledao sam ovih dana Rockyja, slično je bilo nama protiv Rusa kao njemu protiv Ivana Drage”, kazao je Ivan Rakitić za stranicu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.