Ivan Veštić i IO Splitskog saveza sportova podnijeli ostavke

Foto: fah

Dosdanašnji predsjednik Splitskog saveza sportova Ivan Veštić potvrdio je u srijedu poslijepodne kako je skupa sa cijelim Izvršnim odborom toga saveza podnio ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odlučili smo i ja i deveteročlani Izvršni odbor podnijeti ostavke jer želimo tako pridonijeti relaksiranju kompliciranih odnosa u Splitskom savezu sportova,” rekao je Veštić za Hinu.

Ove ostavke uslijedile su uoči večerašnje sjednice Skupštine Splitskog saveza sportova na kojoj kao jedna od točaka dnevnog reda najavljeno i izglasavanje nepovjerenja predsjedniku Veštiću.

Kako se navodi u priopćenju Izvršnog odbora Splitskog saveza sportova, taj se odbor na čelu s Veštićem odlučio na podnošenje ostavke “u cilju stabilizacije i bolje budućnosti splitskog sporta.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stručnim djelovanjem i promicanjem sportskih vrijednosti u pokušajima da se splitski sport ujedini i unaprijedi bili smo opstruirani, a gradski sport doveden u situaciju kaosa, nepovjerenja i velikih podjela,” stoji u priopćenu.

Izvršni odbor Splitskog saveza sportova i predsjednik Ivan Vešić su istaknuli kako svoj odlazak s dosadašnjih dužnosti u tom savezu potpisuju “u nadi da će splitskim sportom zavladati duh olimpizma, kriteriji rezultata, rada i sportske kulture.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.