Ivana Šutalo i Luka Lončar najbolji sportaši Dubrovnika za 2018. godinu

Foto: fah

Judašica Ivana Šutalo, vaterpolist Luka Lončar, trener Vjekoslav Kobešćak, košarkašice Raguse, vaterpolisti Juga CO te predsjednik Jedriličarskog kluba Orsan Marinko Mikulandra laureati su izbora najuspješnijih sportašica i sportaša grada Dubrovnika u 2018. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ceremoniji u Dubrovniku u ponedjeljak navečer priznanjima za sportske uspjehe u prošloj godini nagradio ih je Dubrovački savez športova.
Ivana Šutalo (Judo klub Dubrovnik) proglašena je za najuspješniju sportašicu kao seniorska doprvakinja Hrvatske i osvajačica bronci u europskoj Ligi prvaka i na Grand Prixu, a Luka Lončar (VK Jug CO) za najuspješnijeg sportaša kao prvak Hrvatske, pobjednik Regionalne lige i Kupa Hrvatske te sudionik završnog turnira (četvrto mjesto) u europskoj Ligi prvaka s Jugom CO, a s reprezentacijom pobjednik Europa kupa i brončani na Europskom prvenstvu.
Košarkašice Raguse su najuspješnija ekipa kao brončane u prvenstvu Hrvatske i srebrne u Kupu Hrvatske, a vaterpolisti Juga CO najuspješnija momčad jer su prvaci Hrvatske, pobjednici Regionalne lige i Kupa Hrvatske te četvrti u Ligi prvaka.
Trener Juga CO Vjekoslav Kobešćak je najuspješniji trener, dok je predsjedniku Jedriličarskog kluba Orsan Marinku Mikulandri dodijeljena Nagrada za životno djelo.
Uz njih, nagrađeni su i sportašice i sportaši u mlađim kategorijama koji su u 2018. godini bili prvaci države ili su se okitili odličjima na međunarodnim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.