Ivaniševiću smetaju napadi na Đokovića: ‘Sada bi svi htjeli ubrati neki poen, to tako ide’

Foto: fah

Goran Ivanišević iznenađen je količinom napada na Novaka Đokovića i Adria Tour u koji je i sam bio involviran kao direktor turnira u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lako je biti general poslije bitke i sada su svi jako pametni, a puno njih napada Novaka, to je jako popularno, kao da su jedva dočekali njegov pogrešan potez. On je pokušao napraviti nešto veliko, nešto što je imalo humanitarni karakter nakon što smo svi skupa bili zatvoreni tri mjeseca”, ispričao je za Sportske novosti.

“Znam da je Zadar “atraktivan” zato što su na njemu pozitivni postali oni najpoznatiji, sada bi svi htjeli ubrati neki poen, to tako ide i nema veze što ih je zaraženih manje nego u nekim drugim gradovima u Hrvatskoj”, priča.

Govorio je i o glasinama da će Đokovića pokušati smijeniti s mjesta predsjednika Vijeća igrača pri ATP Touru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je samo moje mišljenje, iskreno, volio bih da ga smijene. Otkako je postao predsjednik, što god napravi, ništa ne valja. Napada ga tko stigne i kako stigne, on se u tome troši, pokušava napraviti nešto dobro za svakoga”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.