Ivanušec: Jako sam sretan, ekipa uvijek izbaci pojedinca

Zagreb, 25.7.2023.- Prvi susret 2. pretkola nogometne Lige prvaka izmeðu Dinama i Astane na stadionu Maksimir. Na slici nogometaši Dinama slave treæi pogodak Luke Ivanušeca. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ua

Igrač utakmice između Dinama i Astane bio je Luka Ivanušec koji je prvi put u seniorskoj karijeri postigao “hat-trick”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bili smo dominantniji na terenu, moglo je biti i više golova da je bilo mirnoće u završnici, ali i ovako moramo biti zadovoljni. Mislim da možemo rasterećeni na gostovanje, ali opet i ozbiljni, rekao je Ivanušec nakon utakmice.

Osvrnuo se na svoju predstavu i tri gola.

– Jako sam sretan zbog hat-tricka jer je prvi u karijeri, ali najbitnije da smo pobijedili. No, ekipa uvijek izbaci pojedinca. Danas sam to bio ja i mogu samo biti sretan zbog sebe i ekipe. Fantastično je bilo doživjeti pljesak cijelog stadiona. Ispunjen sam iznutra kad cijeli stadion skandira tvoje ime. Ne znam kako bih im se zahvalio, dodao je igrač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči uzvrata je rekao da nema opuštanja jer ih čeka dugo putovanje, umjetna trava i vremenska razlika, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.