Srebrnog Kostelića u Zagrebu dočekalo stotinjak navijača

Osvajač srebrnog odličja u super-kombinaciji na netom završenim Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju Ivica Kostelić u nedjelju je navečer, nešto nakon 21 sat, stigao u Zagreb, a u zračnoj luci dočekalo ga je stotinjak navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među onima koji su stigli na Pleso iz protokolarnih razloga ističu se predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta Petar Skansi.

Kostelić je na ZOI u Sočiju osvojio svoju četvrtu olimpijsku medalju, a sve četiri su srebrne. Tri puta je osvajao srebro u kombinaciji (Torino 2006, Vancouver 2010, Soči 2014), a jednom u slalomu (Vancouver 2010).

“Ponosni smo na Ivicu, Janicu i njihovog oca. Želimo da ono što se dogodilo od Salt Lake Cityja do danas, ostane trajna vrijednost”, rekao je u Mateša u pozdravnom govoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Kostelića, u Zagreb je u nedjelju sletjela i slovenska heroina Tina Maze koja je u Sočiju osvojila dva zlata, u spustu i veleslalomu, a to su bile ujedno i prve dvije slovenske zlatne medalje sa ZOI u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.