Ivica Tucak: ‘Bolji smo nego što smo bili prije mjesec dana u Debrecenu’

tucak
Foto: fah

Hrvatski vaterpolisti plasirali su se u petak u polufinale kvalifikacijskog turnira za OI u Rotterdamu nakon što su svladali Gruziju sa 15-6,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da možemo biti sasvim zadovoljni jer cijeli turnir igramo dobar, lijep vaterpolo. Postižemo svaku utakmicu 14-15 ili više pogodaka, najviše na turniru svakako. Iznimka je bio taj susret s Rusima gdje je došlo do nekog “black-outa”, ali o tome ću nakon turnira. Crna Gora? Znamo što oni nama mogu napraviti i znamo odakle će nama prijetiti najveća opasnost. Svaka čast svima, ali njihov glavni igrač je Ivović. Oko njega se sve vrti. Ali vjerujem da imamo mehanizme da tu utakmicu pobijedimo. Mi smo danas puno drukčiji, bolji nego što smo bili prije mjesec dana u Debrecenu”, rekao je izbornik Ivica Tucak nakon susreta.

“Gruzija nije baš smiješna momčad koju možete dobiti u jednoj četvrtini. Odigrali smo dobro od početka do kraja, nismo upadali u nikakvu nepotrebnu nervozu za koju uostalom nije bilo ni razloga. Što se Crnogoraca tiče… sve se međusobno zna. Mi se moramo postaviti kao da nam je ta utakmica zadnja u životu. Sigurno će biti teških trenutaka i vjerujem da će možda i do samog kraja biti neizvjesna utakmica. Nadam se, vjerujem da smo mi naučili nešto iz nekih naših posljednjih utakmica s njima. Što se naše obrane tiče, pa možda i bude neke modifikacije za Crnu Goru u odnosu na dosad odigrano u Rotterdamu, ali ne bi baš otvarao sve karte”, komentirao je Marko Bijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.