Ivković o prvacima Dinamu te o ‘događanjima’ oko Hajduka

Foto: snimka zaslona

Tomislav Ivković gostovao je u emisiji Stadion na Drugom programu HTV-a, a komentirao je osvajanje naslova Dinama i sezonu iza i pred zagrebačkim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kad vidimo koji su igrači igrali od početka, koji su ušli s klupe, vidimo koliku širinu oni imaju. To je tako, preokrenuli su i utakmica se igra dok sudac ne svira kraj i Dinamo je zaslužio pobjedu, rekao je Ivković o pobjedi Dinama nad Slaven Belupom.

Dinamo je odigrao gotovo savršenu polusezonu nakon četiri izgubljena boda protiv Lokomotive na startu, te ubilježio 11 pobjeda zaredom, a o tome Ivković kaže sljedeće:

– Sve to sad jednostavno i lijepo izgleda, moramo se sjetiti u kakvim su problemimi bili, To za Dinamo nije bila normalna atmosfera. Stručni stožer i igrači su najzaslužniji za ovaj supjeh. Ispadanje u Europi je donijelo također mir, iako svi navijamo za naše klubove u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Roster se tada proširio, trener je promijenio način igranja, Bruno Petković je odigrao svoju rolu, Baturina mu je pomogao.

– Kulenović je odličan igrač, on je jedan od igrača, i mora se cijeniti njegova uloga.

– Druga je priča, što priča sportski direktor Mirko Marić da 16, 17. igrač moraju biti igrači iz omladinske škole. Tako je mali Rukavina tek u Gorici dobio priliku tek u Gorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dinamu pobjede dolaze kao svakodnevni dan u uredu, tako Dinamo igra u našoj ligi, rekao je Ivković o sezoni Dinama.

“Bruni lova nije bitna”

– Petković je odlučio prvenstvo, bio je ključni igrač u ključnim utakmicama i on je najbolji igrač za mene. Uz njega bih u prvi plan stavio Baturinu, a i Mišić, iako je imao oscilacija, je bio jako važan, kaže Ivković o najboljim igračima Zagrepčana prema svojem mišljenju.

Komentirao je Ivković i mogući transfer Brune Petkovića sljedeće sezone, odnosno šanse o Petkovićevom nastavku karijere u modrom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bruni lova nije bitna, njemu je bitno da se osjeća dobro, on mora osjetiti da ima ekipu, u kojoj će se osjećati dobro i to je to.

– Ako bi Dinamo imao finu momčad, koja može nešto napraviti, trebalo bi mu dati i veći ugovor, jer ako ga traže,onda je dobar. Takvog igrača za dovesti mi nemamo, zaključio je Ivković

Komentirao je i Ivković i stanje u Hajduku, transparente Hajduka o ozlijeđenima i bavljenje igrača Hajduka drugim aktivnostima:

– Sad nisu ništa napravili, rekli su, sad ćemo njih po ušima. Budi frajer i napiši kad trebaš napisati, rekao je Ivković o atmosferi u Splitu i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije Split grad od deset milijuna ljudi. Sve oni znaju, kao što su znali prije, tko kako trenira i sve. Bili su prije “zip” jer im je tako odgovaralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.