Ivković: Osijeku je netko ugasio svjetlo, nemaju volje ni agresivnosti

Foto: snimka zaslona

Za nama je 6. kolo domaćeg nogometnog prvenstva koje su u emisiji Stadion urednika Marka Šapita komentirali Tomislav Ivković i Marijo Strahonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivković je komentirao derbi kola između Dinama i Osijeka i još jednu uvjerljivu predstavu Modrih:

– Sam početak utakmice i situacija u kojoj je Osijek bio prije početka utakmice, nije moglo biti gore, ali uspjeli su se vratiti. Ipak, u drugom poluvremenu opet im je netko ugasio svjetlo. Nije bilo volje, nije bilo agresivnosti.

Strahonja je u analizi derbija pohvalio suca kod nekoliko situacija, naglasio je da je sudac Kolarić odradio sjajan posao i detaljnije je pojasnio zašto nema prekršaja kod prvog gola Osijeka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Oba igrača su u borbi za poziciju, Lauritsen je sam sebe srušio jer je vukao Belju za dres, ne može se okriviti niti jednog niti drugog. Beljo je bio u boljoj poziciji.

Hajduk je uspio slaviti u fantastičnoj atmosferi na Poljudu protiv Lokomotive, prekid je to crnog niza od tri poraza, a i dobar rezultat uoči Villarreala:

– Ovo je nevjerojatan uspjeh jer sam očekivao da će Lokomotiva igrački biti bolja od Hajduka nakon poraza od Villarreala. Ovo je Lokomotivi najlošija utakmica, došli su na 2:1, ali nisu uopće morali strahovati Splićani. Stoperi Lokomotive nisu u najboljoj formi, primaju puno golova. Ne može napad zabiti koliko oni mogu primiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strahonja ističe da je došlo do pogreške suca Pejina pred kraj utakmice kada nije dodijelio drugi žuti karton Mersinaju:

– Vidjeli smo jedan mali propust na Poljudu. Mersinaj je trebao dobiti drugi žuti karton u 83. minuti, kad je srušio Livaju na centru. Prekršaj se dogodio blizu suca Pejina i on je trebao tu situaciju riješiti žutim kartonom.

Rijeka nastavlja s lošim rezultatima, u derbiju Učke Istra je uspjela doći do remija i oduzeti još bodova Rijeci, Ivković smatra da je to realan rezultat:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Važna utakmica za jedne i druge. Rijeka gubi utakmice, došli su u jednoj atmosferi iščekivanja, htjeli su se ‘izvaditi’ kod Istre, mogli su na kraju izgubiti. Na kraju realan rezultat za obje momčadi.

Ivković je komentirao i najveće iznenađenje u ovom dijelu sezone, Slaven Belupo, koji je upisao još jednu pobjedu i drži drugo mjesto:

– Ide ih karta, odličan posao radi Zekić. To je momčad koja se dosta promijenila, ima igrača iz treće lige, s raznim životnim pričama, ali problem je što nema publike. Izgleda da ih ne zanima nitko osim Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.