Ivković: Ovo što me dočekalo u Željezničaru nisam vidio

Foto: snimka zaslona

Na Grbavici je održana konferencija za medije prije početka nove sezone nogometa u Bosni i Hercegovini. Tomislav Ivković najavio je utakmicu Željezničar – Borac, koja se igra u subotu od 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željezničar ima dug prema Poreznoj upravi, a nijedan stranac Željezničara ne može se registrirati dok se ne podmire dugovi ili postigne sporazum, pa će Ivković propustiti utakmicu.

“Ne znam što bih vam rekao. Prošao sam svijeta i svugdje sam mogao odmah raditi. Imam sve kvalifikacije da treniram bilo koju ekipu svijeta i onda dođem tu, radim s ekipom… i ne mogu raditi. Nogometni savez treba rješavati takve situacije. Ja sam sportski radnik i trener i nemam veze s nekom drugom situacijom. Teško mi je jer mislim da sam potreban ekipi. Nije isto kada si na tribini ili uz njih na terenu i smatram da su mi uskratili to zadovoljstvo da budem od prvog dana uz ekipu”, rekao je Ivković.

Komentirao je i sljedećeg protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je za igrače i za klub i za navijače možda najbolje ispalo da igramo baš s Borcem. Prvak, odlična ekipa, igrali su vrlo dobro u ove dvije utakmice s Clujom. Ekipa koja je kvalitetna protiv naše koja je mlada, koja je željna utakmica i željna da se pokaže da ima kvalitetu, ali uvijek kažem, sve se odlučuje na terenu. Borac je kao favorit, ali možda im to uzmu naši navijači”, rekao je Ivković pa dodao:

“Igramo na pobjedu na ovakav ili onakav način. Poštujemo protivnika, ali nastojat ćemo ih iznenaditi nekim taktičkim potezima. Mi imamo mladost, zanos, volju, pa da vidimo do kuda ćemo doći.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.