Ivković uoči Ludogorca: Menalo je najopasniji, a Bruno je posebna biljka

Foto: snimka zaslona

U emisiji Stadion Tomislav Ivković i Marijo Strahonja proanalizirali su nepotpuno prošlo kolo SuperSport HNL-a, s naglaskom na Dinamo, kojemu u utorak slijedi važan ispit protiv Ludogorca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Neriješen rezultat Dinama i poraz Osijeka su iznenađenja, a ostalo je očekivano. Osijek prolazi jednu veliku krizu, ali prvenstvo je dugačko, rekao je u uvodu emisije o kolu općenito Tomislav Ivković.

– Suđenje je bilo vrlo dobro, moram pohvaliti sudačke timove, komunikacija je bila jako dobra, suci su izuzetno napredovali u tom dijeli i mislim da možemo očekivati odlično suđenje ove sezone, smatra Marijo Strahonja.

Remi Varaždina i Dinama

Najveće iznenađenje je remi Varaždina i Dinama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sedma utakmica Dinama u 21 dan, da je neka druga ekipa, a ne Dinamo, to bi bilo puno, ali DInamo ima 22 – 23 igrača i bilo koji od njih može igrati u bilo kojoj utakmici u hrvatskoj ligi. Ljubičić i Mišić su igrali, a bili su izuzetno umorni od utakmice s Ludogorecom, dok su neki odmorni sjedili na klupi. Dinamo se još uvijek traži, nema brzinu i posjed lopte koje bi Čačić htio. Kad to dođe, Dinamo će biti puno bolji, smatra Ivković.

– Menalo je u ovom trenutku jedan od najopasnih Dinamovih igrača, uz Špikića, što se tiče ofenzive i opasnosti po gol. Nadam se da su se u ovih par dana svi odmorili i regenerirali i da će Dinamo osigurati sljedeću rundu, kaže Ivković.

– Najbolje formu igrača zna njihov trener. Tolić je kod Čačića igrao u zadnjem dijelu prvenstva… Dinamo ima tako jaku klupu da može i ekipa A i ekipa B igrati sve utakmice, rekao je o izboru igrača i nadodao o Bruni Petkoviću:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bruno je posebna biljka. Da sam s njim svaki dan, mogao bih napraviti jedan pravi, korektan komentar. Ovako mi je krivo da igrač s takvom kvalitetom ne može biti jedan od glavnih igrača Dinama. Po kvaliteti on to može biti, a koji je razlog da ta kvaliteta nije uvijek vani, to zna samo on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.