Ivo Zorica nakon dvostrukog pripetavanja pobjednik 307. Bare

Foto: fah

Pobjednik 307. Bare u Sinju je alkar Ivo Zorica koji je nakon dvostrukog pripetavanja sakupio deset punata što mu je priskrbilo peti trofej na Bari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je 39-godišnji ekonomski tehničar zaposlen u sinjskoj poslovnici PBZ-a, a sa suprugom Monikom ima sina Dominika i kćerku Juditu. Alkar kopljanik je od 2002. a u riznici ima pobjedu ostvarenu na 305. Alki, te četiri Čoje i pet Bari.

. Jedini je bio s maksimalnim učinkom, a tri punta u drugoj trci jedino je još postigao Mihovil Župa.

Alkarskom momku pobjednika Bare Miljenku Lovriću, kao i Zorici, pripala je brončana plaketa Alke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natjecanje za Čoju počinje u subotu u 17,30 sati, a u nedjelju će se 17 alkara kopljanika boriti za slavodobitnički plamenac Alke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.