Iz HNS-a poručuju ‘požurite po ulaznice’: Svi žele na Maksimir?

Foto: fah

Dva dana prije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko nogometno prvenstvo protiv Ukrajine zanimanje za samu utakmicu je veliko, prodaja ulaznica ide odlično, iako ih još uvijek ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatrenih nakon dvije godine igranja bez publike doveo je do velikog zanimanja navijača, očito je kako su se Hrvati zaželjeli svoje reprezentacije, do sada je prodano 24.400 ulaznica, što bi značilo da bi moglo ogledu Vatrenih protiv neugodne Ukrajine, koja je ujedno i najveći protivnik Hrvatskoj za odlazak na SP u Rusiji 2018., moglo biti oko 30 000, u što je malo tko vjerovao prije nekoliko dana s obzirom na negativnu energiju koju pojedini mediji, a koji pozivaju na bojkot Vatrenih, pokušavaju širiti Hrvatskom.

U prodaji za sjevernu tribinu ostalo je otprilike 2 500 ulaznica.
Cijene preostalih ulaznica su sljedeće:

Tribina Sjever-gore: 60 kuna
Tribina Sjever-dolje: 80 kuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blagajne stadiona rade od 10 do 18 sati, a još uvijek je kupnja moguća i putem interneta.

Podsjetimo, derbi utakmica Europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji između Hrvatske i Ukrajine na rasporedu je u petak 24. ožujka s početkom u 20:45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.