Iz Plenkovićeve Vlade samo ministar Marić razmišlja o odlasku na četvrtfinale Hrvatska – Rusija: ‘Šteta je subotu potrošiti na putovanje’

Foto: fah

Nakon što je predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović potvrdila da će u subotu nazočiti utakmici četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva između Rusije i Hrvatske u četvrtak je od svih članova Vlade RH samo ministar financija Zdravko Marić rekao da ozbiljno razmišlja o odlasku u Soči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek se ugodno osjećam na stadionu, a kako je pred nama vikend pokušat ću nešto organizirati kako bih u subotu bio u Sočiju”, kazao je prije sastanka Vlade ministar financija Zdravko Marić koji je novinarima potvrdio da nema kartu za utakmicu Rusija – Hrvatska.

“Kartu nemam ali imam prijatelje koji su već dugo u Rusiji i preko njih ću pokušati nabaviti kartu”, kazao je Marić i naglasio da zna koja je procedura u nabavi karata i da neće biti u sukobu interesa.

Horvat neće u Rusiju…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar gospodarstva Darko Horvat je siguran da neće na put u Rusiju.

“Ja bih rado otputovao ali bojim se kakva je situacija da neće biti vremena. Šteta je subotu potrošiti na putovanju pa ću utakmicu gledati preko TV-a”, kazao je nakon sastanka Vlade ministar gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva Darko Horvat.

Goran Marić bi išao na polufinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu protiv Rusije na stadionu neće gledati ni ministar državne imovine Goran Marić ali je bivši istaknuti nogometni sudac Hini kazao da će, ako odabranici Zlatka Dalića izbore plasman u polufinale, vjerojatno otići u Moskvu.

“U utakmici s Rusijom očekujem srčani pristup, strastvenu napadačku igru i tada ne može rezultata izostati. Već su učinili veliki uspjeh a ulazak u polufinale bi bio povijesni uspjeh, i to zahvaljujući jednoj dosta kompaktnoj ekipi, vrhunskom izborniku i nekim igračima koji su nadmoćni. Pomaže Dalićevo otkriće što je u reprezentaciju doveo Rebića, čovjeka iznenađenje”, zaključio je Goran Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.