Izbornik Dalić: ‘Tko će igrati? Gdje? Tko će pustiti igrače? Bilo bi glupo okupljati bilo koga u ovakvim okolnostima’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija neće igrati u Dohi, a neće se čak ni okupiti ovaj mjesec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi u nogometu mogli smo samo prihvatiti odluke nadležnih koji su odlučili da se neće igrati turnir u Kataru, a i brojni drugi susreti koji su predviđeni za ovaj mjesec. Najvažnija borba sada nije na sportskom terenu, nego za zdravlje ljudi. Naravno da nam je ovo što se događa s koronavirusom poremetilo planove, da je svatko od nas imao neke svoje ideje i ambicije, međutim moramo se pomiriti s onim što je realnost. I gotovo. Što će se dalje događati, ja ovog časa ne mogu predvidjeti. Čekamo odluke FIFA-e i UEFA-e o koracima koji slijede. Sami ništa ne možemo”, rekao je izbornik Zlatko Dalić za Sportske novosti.

“Zdravlje ljudi i sigurnost su najvažniji”, poručuje Dalić.

“Kako će se igrati ako su nekima dali dva tjedna karantene? Ili su negdje ukinuti svi javni događaji. Tko će igrati? Gdje? Tko će pustiti igrače? Bilo bi glupo okupljati bilo koga u ovakvim okolnostima. Svjesni smo situacije”, jasan je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bi li za Hrvatski bio veliki udarac da se Euro ne igra po planu?

“Kako svima, tako i nama, ali sigurno da je udarac jer svi se pripremamo, veselimo. Euro je izniman događaj, međutim ne možemo preko onoga što se događa i što je realno”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.