Izbornik Niko Kovač uvjeren da će reprezentacija uživati u Splitu

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač poručio je kako će učiniti sve kako bi hrvatska reprezentacija uživala za vrijeme boravka u Splitu gdje će igrati protiv Italije, dok je izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Damir Vrbanović najavio mogućnost formiranja fan zona za navijače na dan utakmice protiv ‘Azzurra’ koja će se zbog kazne Uefe igrati na praznom Poljudu 12. lipnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drago mi je što naša reprezentacija nakon nekoliko godina dolazi u Split i Dalmaciju. Šteta je što smo kažnjeni igranjem utakmice bez publike, ali učinit ćemo sve da reprezentacija uživa u Splitu”, rekao je Kovač dodavši kako ‘vatreni’ trebaju igrati u “svakom kutku Hrvatske” gdje je to moguće.

Izbornik je najavio da će reprezentacija doći u Split 8. lipnja, četiri dana prije odigravanja utakmice protiv Italije, te će cijelo vrijem provesti u gradu i neće ići na neki od otoka.

“Pokušat ćemo se približiti najvijačima te ćemo imati i otvoreni trening. Međutim, mi ne dolazimo u Split na odmor nego na posao”, rekao je Kovač naglasivši kako mu je drago što će se igrati u Splitu i zbog kapetana Darija Srne kojemu je velika čast što opet dolazi u svoj Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volio bi da nas podržite i da nam date mogućnost da prezentiramo Hrvatsku u najboljem obliku”, poručio je Kovač.

Izvršni predsjednik HNS-a Vrbanović je poručio kako će “tražiti mogućnost da se uoči utakmice protiv Italije organiziraju fan zone za navijače) u gradu.

“Želimo organizirati feštu i veselje koliko je to moguće s obzirom na okolnosti jer svima nam je žao zbog Uefine kazne,”, rekao je Vrbanović nakon sastanka izaslastva HNS-a s vodstvom Hajduka i predstavnicima Gradskog poglavarstva u vezi organizacije utakmice protiv Italije na Poljudu 12. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit tko će financirati organiziranje utakmice na praznom Poljudu, Vrbanović je kratko odgovorio: “Sve je riješeno”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.