Izbornik Srbije nakon povijesnog debakla u Ukrajini: ‘Ovo nam je šamar, moramo ići dalje, moramo pobijediti sljedeću utakmicu’

Foto: fah

Nogometaši Srbije doživjeli su zasluženi fijasko od Ukrajine (0:5) u trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Jedan je to od najtežih poraza srpske nogometne reprezentacije o kojem su se raspisali svi srpski mediji, svi redom ”šokirani” činjenicom sa je njihova reprezentacija još jednom ozbiljno dovela u pitanje plasman na jedno veliko natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon debakla srpski izbornik Mladen Krstajić je tražio alibi, ali i pokušao ponuditi kakav takav optimizam:

“Jednostavno, nije funkcioniralo i žao mi je što smo u ovoj situaciji, ali život ide dalje. Želja igrača je bila, ali u ovom smo trenutku smo naišli na boljeg. Svu odgovornost preuzimam što se tiče rezultata i taktike. Igračima je najbitniji mir te da se psihološki što bolje spremimo jer u ponedjeljak moramo pobijediti”, kazao je Krstajić.

Ukrajina je Srbiji u prvom dijelu zabila dva, u nastavku još tri gola?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Taktički, ali i što se tiče trčanja, Ukrajina nas je nadvisila. Preuzimam odgovornost, moramo, koliko god to bilo teško, spremiti se za iduću utakmicu. Neće biti lako, ali dalje moramo ići. Ovaj nam je šamar kao pouka. Kompletna je momčad podbacila, presudila su dva gola koja smo primili u kratkom vremenu…”

Na kraju je Krstajić čestitao sjajnim Ukrajincima na zasluženom trijumfu te dodao:

“Mogu tek reći da sam nezadovoljan, početak utakmice bio je s obje strane rastrgan. Prvih 20-ak minuta smo imali nekakvu igru u fazi napada i obrane, ali taj gol prvi pa drugi ubrzo su nas poremetili da bi smo u poluvremenu pokušali u drugom sustavu”, zaključio je izbornik reprezentacije Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.