Izgledni sljedeći Dinamov europski protivnik: Igrač varšavske Legije odigrao bizarne tri minute utakmice

Foto: Snimka zaslona

Dinamo je u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka na Maksimiru svladao ciparsku Omoniju 2:0 te su tom pobjedom plavi stigli na korak do 3. pretkola, a u tom trećem pretkolu protivnik bi im trebala biti varšavska Legija, protiv koje je svojedobno, davne 1994. godine, igrao splitski Hajduk, također u kvalifikacijama za Ligu prvaka, i prošao. Nadajmo se da će to uspjeti i Modrima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, jedan od parova 3. pretkola, kako smo već spomenuli, bit će bolji iz susreta Dinama i Omonije te Legije Flore iz Tallina. Gubitnici tih dvoboja također će igrati jedan protiv drugih, ali u 3. pretkolu Europske lige. Legija je u Varšavi protiv estonske Flore slavila 2:1 golom koji je postigla tek u 91. minuti susreta.  Legija je favorit i u uzvratu, ali…

”Nije nezanimljiv bio ni prvi pogodak na utakmici koji je pao već u 3. minuti utakmice. Bartosz Kapustka presjekao je jednu loptu u svojoj polovici, sjurio se prema golu gostiju te na kraju lijepo zabio za oduševljenje na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I on je bio u euforiji pa je krenuo proslaviti gol pred navijačima. Preskočio je reklamu te čudno doskočio te ubrzo prekinuo slavlje zbog jakog bola u gležnju.

Pehist Kapustka nije mogao nastaviti utakmicu, a od euforije iz 3. minute sve se pretvorilo u debakl koji je spriječio Rafael Lopes u sudačkoj nadoknadi…”, piše portal gol.dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.